WOMEN IN DATA UK 2018 AGENDA

For more information on this year’s speakers and partners see the 2018 programme here.

Time

Rooms

Duration

Great Hall

William Sangster

Donald English

North Rotunda

South Rotunda

8:30am – 9:30am

Registration

1 Hr  15 Mins

10:00am – 10:15am

Intro WiD UK

Roisin McCarthy / Rachel Keane / Payal Jain

15 Minutes

10:15am – 10:30am

Liz Truss – Chief Secretary to the Treasury
“The importance of women in data”

15 Minutes

10:30am – 11:00am

Helen Hunter – Group CDO Sainsbury’s Group

“Do less laundry: the empowering effect of agile applied analytics”

30 Minutes

11:00am – 11:45am

Public Sector Panel Session: “Citizen Data”

Caroline Bellamy – CDO Ordnance Survey

Johanna Hutchinson – CDO The Pensions Regulator

Lauren Sager-Weinstein – CDO Transport for London

Tabitha Goldstaub – Co-founder Cogniton X

Jacky Wright – HMRC

Moderator: Juliette Scott – NED HMRC

Session will run approx 11.15am to 12.45pm

Mango – Introduction to Python

By pre-booking only

More information

Session will run approx 11.15am to 12.45pm

Mango – Introduction to R

By pre-booking only

More information

Session will run approx 11.15am to 1.00pm

Kate Thompson – “Creating your own blueprint “

By invitation only

45 Minutes

11:45am – 12:45pm

Amanda Parker

“Notes to my future self”

1 Hour

12:45pm – 1:45pm

Lunch

1 Hour

1:45pm – 2:15pm

Kathryn Parsons – CEO Decoded

“Claim Your Digital Vote”

JCURV – Agile – a practical experience with JCURV

By pre-booking only

More information

Mango – Deep Learning in Keras

By pre-booking only

More information

Fika Session – Using AI to Solve the Human Problem of Bias

By pre-booking only

More information

30 Minutes

2:15pm – 2:45pm

Gary Sanders and Lyudmila Lugovskaya, Applied Sciences, Lloyds Banking Group
“Applied Sciences – transforming Lloyds Banking Group through Data Science”

Leadership Session

“What is keeping you awake at night?”

By invitation only

Mark Edwards – I Just Can’t Switch Off!

By pre-booking only

More information

30 Minutes

2:45pm – 3:30pm

Experian Panel Session

“Data Trust”

Moderator David Reed

Panelists

Yasmin Hinds

Sarah Robertson

Jackie Clayton

Rowena Humby

Leadership Session

“Keeping it fresh”

By invitation only

Mark Edwards -I Just Can’t Switch Off!

By pre-booking only

More information

45 Minutes

3:30pm – 4:00pm

Afternoon Break

30 Minutes

4:00pm – 4:15pm

Edwina Dunn

The Female Lead

15 Minutes

4:15pm – 5:30pm

Launch of Twenty in Data and Technology

1 Hr 15 Mins

5:30pm – 7:30pm

Close of Women in Data UK / Networking

2 Hours

7:30pm

Onwards